Rodinka si v techto chvilich uziva poslednich letnich slunecnich dni u more, a tak tata ma trochu casu zavzpominat na posledni vikend, kdy jsme opet vyrazili na hory.
z techto tycek asi stan nepostavime:)
cekani na rybicku
zadna prekazka nas nezastavi
mala svacinka
po ture nam radne vyhladlo a tak zastavujeme na jidlo v horske chate prapodivneho jmena?
tady nam asi nic neuvari
tady uz to vypada trochu slibne...
...skoro jako v Babiccine udoli:)
no a opravdu, na cepu maji Staropramen! a tak si pripadame jako doma
stale tomu nemuzeme uverit a tak kontroluju mapu zda jsme stale jeste v Italii
cekani na mnamku...
si Dominik zkracuje tahanim mistniho horolze za nohy :)
a uz to tady mame, Tagliatelle con fungi porcini (srnce tady sice nemaji, zato vyborne testoviny s cerstvymi hribky)
take typicke "Cjarsons" neboli Ravioli, plnene testoviny cerstvou ricotou a spenatem, polite masleme se skorici
a na zaver horska klasicka, klobasa s grilovanou polentou a frico (obdoba ceskeho bramboraku, jen udelana ze smesice syru)
po obede byl "volny program" ktery kazdy vyplnil po svem, kluci jak jinak, misto odpocinku dovadeli...
to tata se po vybornem obede ani nehne
marne se Tadeas dozaduje dalsiho pokracovani...
...no tak tato stavej, ja jsem pripraveny na dalsi streku
a tak mi nezbyva nez se rozvicit
a vyrazit smerem k horskym stitum
Dominik toho zatim moc nenamluvi, zato zvuk motoru umi napodobit skvele (12-ti valec preplnovany turbem)
Tuesday, August 30, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment